söndag 3 januari 2010

Nytt år, nya möjligheter?

Japp, då var det dags för ett nytt år igen då. Tack E & T för ett trevligt nyårsparty och för kost & logi! Vi hade så trevligt att vi till och med missade tolvslaget.... Mitt nyårslöfte borde kanske ha varit att uppdatera bloggen oftare men man ska ju inte lova sånt man inte kan hålla..... Nyårslöftet, eller jag kanske ska kalla det nyårsförsöket (med tanke på löften man inte kan hålla), heter istället "Beach Ten" eller "Bitch Ten" som någon föreslog på nyårsfesten. Kanske blir anledning att återkomma med mer info i ärendet.....;)

Vi åkte upp till Tby dagen före julafton. I normala fall innebär julledigheten här uppe långa härliga skogspromenader men den här gången har kylan satt stopp för det. Vi har haft närmare -30, vilket har lett till kortare utevistelser än vanligt. Det positiva är att kylan och all snö som kommit har gjort landskapet otroligt vackert. Synd bara att allt det vackra inte kan åtnjutas utan risk för köldskador. Det har krävts viss övertalning att få med Bull ut på promenad vill jag lova... i vart fall utan tennisboll;)

Det har varit lite lungt på hundträningsfronten sedan vår tävling i slutet av november. Vera började löpa två veckor efter tävlingen och Bull skadade en klo. Vet inte riktigt vad som hade hänt men klon blev ful och han blödde från klofästet men han verkade aldrig ha särskilt ont av det. Nu är löpet över och Bulls klo är bra så efter helgerna ser vi fram emot att kunna träna igen. Trots att det inte blivit så mycket tränat senaste månaden åker jag och Bull till Husdjursmässan i Kista i morgon för årets första agilitytävling tillsammans med Maria och Barry. Vi får se hur det går.

Bekännelse: Helt borta från hundträningen har jag förstås inte varit i december. Det faktum att man inte har någon hund att träna är ju inte tillräcklig orsak att ligga hemma och sova istället för att stå och frysa i ridhuset om nätterna, eller hur? Våra duktiga kursare har fortsatt träningen inomhus och eftersom det är sååå himla kul går det ju bara inte att hålla sig därifrån. Är man (agility)tokig så är man! Å blir man dessutom bjuden på glögg och pepparkakor finns ju liksom inget att tveka på:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar